BYAS

BYAS -kasvo- ja vartalohoidot
- luonnollista kauneutta ja hyvinvointia, näkyvät tulokset jo yhdellä hoitokerralla, ilman pistoshoitoa tai kauneuskirurgiaa!

BYAS tulee englanninkielen sanoista Bionic Youth Activating System eli bioninen nuoruuden aktivointijärjestelmä, jossa yhdistyvät biologia ja teknologia.

Saksalainen WellStarin patentoituun BYAS-tuoteperheeseen kuuluvat
- Eye Lifter - herkän silmänympärysalueen iholle
- Face Lifter - kasvojen ja kaulan iholle
- Body Lifter - vartalon muille alueille

Laitteissa käytetään patentoitua MST-teknologiaa, joka sisältää ohjelmat iontoforeesille, sähköiselle lihasstimulaatiolle (EMS, Electrical Muscle Stimulation) sekä radiotajuusteknologialle (RF, Radio Frequency). Laiteita on helppo käyttää, ja ne ovat täysin turvallisia. Hoitojen yhteydessä käytettävät seerumit, geelit ja voiteet ovat täysin kasvipohjaisia.

Perinteisten kosteusvoiteiden ongelma on se, että ne vaikuttavat vain ihon pinnalla, jolloin myös niiden vaikutukset jäävät hyvin vähäisiksi ja lyhytaikaisiksi. Jotta ihon kuntoon voidaan vaikuttaa tehokkaasti, täytyy päästä pintaa syvemmälle. Aiemmin tämä on ollut mahdollista vain klinikoilla ja hoitoloissa annettavina Hyaluronihappo-täyteainepistoksina ym. vastaavan tyyppisinä hoitoina.
Face Lifter ja Eye Lifter -laitteissa hyödynnetään iontoforeesia yhdessä ihoa syväpuhdistavien ja kosteuttavien seerumien kanssa. Iontoforeesin avulla vaikuttavat aineet, kuten hyaluronihappo, saadaan imeytettyä ihon syvempiin kerroksiin. Siellä aineet kosteuttavat pitkävaikutteisesti ihoa ja edistävät esim.kollageenin uudistumista. Hyaluronihappoa on luonnostaan kehossamme, mm. ihossa ja nivelnesteessä. Ihossa se toimii eräänlaisena luontaisena ihosolukon täyteaineena, pitäen ihon pehmeänä ja joustavana, poistaen ryppyjä ja juonteita. Hyaluronihapon määrä kehossamme alkaa hitaasti vähenemään n. 20-30 ikävuoden jälkeen, ja vuosien saatossa tämä väheneminen alkaa ilmenemään ryppyinä, ihon kuivumisena ja roikkuvana ihona.

Säännöllisesti hoidettuna BYAS Lifter laitteilla kasvoille saadaan kohottava vaikutus, rypyt vähenevät, ja ihon luontainen kosteustasapaino paranee merkittävästi. Vartaloa voidaan muokata kauniimmaksi poistamalla ongelma-alueilta rasvaa ja selluliittia. Ihon pinnan epätasaisuuksia saadaan tasoitettua – jopa raskausarpia voidaan häivyttää tehokkaasti!

FirstMagic 3.2
Sign In