Ripsienpidennykset

Ripsipidentäjämme toteuttaa sinulle laadukkaat, kestävät ja luonnollisen näköiset ripset!

Valikoimastamme löytyy kaksi erilaista ripsipidennyssarjaa. Ripsiin on mahdollista ottaa mustien ripsien lisäksi tehosteväriripsiä tai kruunata lopputulos kauniilla aidolla swarovskin värillisellä tai kirkkaalla kivellä!

Lady Lash Extension-minkkiripsikuidut: Ripset ovat synteettistä karvaa (EI aitoa minkkiä,mutta muistuttavat eniten minkin karvaa.) Ripsivalikoimaa on runsaasti,eri kaarevuuksia, pituuksia ja paksuuksia. Ripsien pidennyskuituja on saatavana myös värillisinä ja koristeltuna glitterillä. Lisänä  ripsien tyveen voidaan kiinnittää pieni swarovski -kristalli. Ripset kiinnitetään klassisessa tyylissä yksitellen liimalla omaan yksittäiseen ripseen,jolloin kiinnityskohtaa ei huomaa. Ripsi tippuu pois kun oma ripsi irtoaa luonnollisesti uusiutuessaan. Huollossa uuteen tillalle kasvavaan ripseen kiinnitetään jälleen uusi pidennysripsi.

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana (n.2-6 kuitua). Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsistä on mahdollisuus saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään. Volyymiripsissä meiltä löytyy C,CC- sekä D-kaarta ja 6-14mm pituisia kuituja.

Uuden pidennyksen jälkeen suositellaan ensimmäistä huoltoa 3 viikon kuluttua, jolloin nähdään kuinka hyvin ripset ovat pysyneet.

Hinnasto

Täysripsipidennys klassinen 110 € hoitola-aika 1,5-2h / volyymi 125 € hoitola-aika 2-2,5h

Ripsihuolto 35–70 € riippuen tippuneiden ripsien määrästä ja käytetystä ajasta.

Lisätietoja liikkeistämme.

FirstMagic 3.2
Sign In