Tietoja

Parturi-kampaamo Marjo-Kaarinin tarina alkoi vuonna 1994, kun Marjo perusti liikkeen Lempäälään. Jo tätä ennen hän ajeli sakset mopon sarvissa pitkin Lempäälää tekemässä hiustenleikkauksia kotipalveluna.
Esikuvanaan Marjolla on isänsä sisar, jonka kampaajaliikkeessä ura alkoi pikkulikkana siivoten. Kampaajaopintojen työssäoppimisjakson hän teki Lempäälässä, päästen valmistuttuaan jatkamaan täällä alan töissä. Reilun vuoden jälkeen tarjoutui mahdollisuus ostaa ko. liike omaksi. Niin alkoi yrittäjän ura, parikymppisenä, lasta odottaen.
Yksinyrittäjänä, pitkää päivää tehden, vierähti kahdeksan vuotta. Tästä toiminta laajeni samojen seinien sisällä niin, että lopulta mukana oli neljä ammattilaista, ja valot liikkeessä paloivat yötä päivää. Syntyi tarve joko laajentaa toimintaa tai laittaa väkeä pois. Marjo valitsi laajentamisen tien, ja näin Lempäälään syntyi iso kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluja tarjoava liike. Lue juttu vuodelta 2011.

Elämä kuljetti Marjon Lopen Pilpalaan 2012. Tänne, keskelle hämäläistä maaseutua, luonnon rauhaan, rakentui pikkuhlijaa toinen kampaamoliike, kotitilan yhteyteen. Vuodesta 2017 alkaen Marjo on keskittänyt voimansa Pilpalan liiketoiminnan kehittämiseen, rakentaen tänne todellista hyvinvointikeskusta monipuolisine palveluineen.

Tänä päivänä palvelemmekin kaiken ikäisiä asiakkaita kahdessa toimipisteessämme, Lempäälässä Hakkarin Yrittäjätalossa ja Lopella Pilpalassa maaseudun rauhassa. Kokonaisuuksia rakennamme asiakasta kuunnellen, valtteinamme työn laadukkuus ja joustavat aukioloajat.


FirstMagic 3.2
Sign In